Нинова инструктира "Дондуков" 2 като фюрер?

Велислава Дърева пусна снимка от спявка между Корнелия и Илияна Йотова преди протеста в София

Новини
15:10 - 24 Юли 2020
7055
Нинова инструктира "Дондуков" 2 като фюрер?

Журналистката Велислава Дърева публикува прелюбопитна снимка на Корнелия Нинова от вчера - на спявка с вицепрезидента Илияна Йотова, няколко часа преди протеста на жълтите павета, на който за пореден път думата взе държавният глава Румен Радев. 

От ГЕРБ не пропуснаха веднага да захапят Йотова за това, че и тя, и титулярът на "Дондуков" 2 явно се инструктират пряко от червената лидерка и побързаха да определят Нинова за фюрер. Дали заради строгото облекло, на което тя бе заложила при посещението си на военно стрелбище, или заради острия поглед, отправен към Йотова, както се вижда на култовия фотос, Корнелия действително изглежда като маршал или поне като висш офицер. "Само нашивките като на Радев й липсват", коментираха в мрежата и някои бесепари. 

А от управляващата партия използваха снимката, за да натъртят за връзките на държавния глава с червената партия и да внушат, че той никак не се е еманципирал от нея след избирането си с помощта на червения електорат преди 2016 г. "Е, вижда се, че е фигурант Радев - на Нинова и на Решетников", добави пиперливо и пиарът на ГЕРБ Никола Николов.