Нинова разчиствала и младежите в БСП

Актуални новини
18:30 - 08 Декември 2020
11336
Нинова разчиствала и младежите в БСП

След вътрешната опозиция и младежите в БСП скочиха като опарени срещу лидера на партията Корнелия Нинова. От страницата си във Фейсбук червеният Никола Николов от Варна директно я обвини в системни атаки и опити за съмнителни партийни сделки.

Ето какво казва той в социалната мрежа:

Гледам сега каква снимка са споделили в страницата на Корнелия Нинова по повод празника на студентите. Снимката е от младежкия конгрес, проведен преди няколко месеца.

И тримата младежи на снимката сме подлагани на системни атаки от обкръжението на градския и областен председател на БСП и нов любимец на Нинова. И когато видя тази снимка да се използва от Нинова, леко казано се чувствам омерзен.

Аз гласувах за Киро и не се срамувам от избора си. Когато ми предлагаха сделка, аз я отхвърлих без да се замисля. Достойнството няма цена.

А във водената от Нинова партия върви тотално разчистване на всеки инакомислещ.

Уволняваха хора от Позитано, само защото са близки с Кирил Добрев, в младежките структури се извадиха знакови лица, само за да се уреждат служебни победи, изключват се членове на партията по медийни публикации и доноси.

И като видя тази снимка, ми иде да стана и да си хвърля партийната книжка.

Новият областен любимец на Нинова, за когото говори Никола Николов, е варненският лидер Борислав Гуцанов. А снимката, която споменава младежът, е публикуваната на Фейсбук страницата на Нинова днес по повод студентския празник 8-ми декември: