Нинова: Само БСП е готова да управлява

Политика
11:52 - 26 Септември 2020
1729
Нинова: Само БСП е готова да управлява

В момента само БСП е готова с цялостен алтернативен план за управление на България. Ние сме и единствената нелидерска партия в днешна България. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в доклада си пред 50-ия конгрес на БСП.

„Поставихме си задача да не влизаме в задкулисни договорки – изпълнихме го! Това би било пагубно. Не излъгахме 1 млн. българи. Опитът сочи, че всяка партия, прегърнала се с ГЕРБ, повече не влиза в политиката“, каза още Нинова.

Тя сподели, че БСП постоянно е била подлагана на натиск, включително вътре в партията, за коалиция с ГЕРБ.

„Бяхме бити с тояга - но издържахме. Само ние не се предадохме и не влязохме в скрити договорки“, добави Корнелия Нинова.

"Поехме ангажимент да превърнем БСП в ударна опозиция на този управленски модел и го изпълнихме: първи заявихме преди 4 години, че това правителство е вредно за България", припомни лидерът на БСП.

Нинова се похвали, че в началото на мандата е обещала 6 неща и всичките са изпълнени. "Парламентарната група превърна програмата на партията в реални законодателни действия и заслужава високата оценка на партията. Благодаря ви скъпи депутати - вие сте бойци!", не пропусна да поощри депутатите си Нинова. 

Очаквайте подробности!