Нинова: Три години върху мен и президента Радев се изляха тонове помия и лъжи заради Решетников

Соцлидерката доволна от думите на главния прокурор, че тя няма нищо общо с шпионския скандал

Политика
21:38 - 10 Октомври 2019
3184
Нинова: Три години върху мен и президента Радев се изляха тонове помия и лъжи заради Решетников

Трябваше да минат три години, да се изпишат стотици страници лъжи, да се излеят тонове помия по мен и президента Радев, за да излезе накрая истината наяве. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук във връзка с казаното от главния прокурор Сотир Цацаров, че тя и Румен Радев нямат общо с досъдебното производство за ген. Решетников.

"Към този момент в досъдебното производство няма данни Корнелия Нинова и Румен Радев да са имали контакти с ген. Леонид Решетников", заяви главният прокурор Сотир Цацаров. "Има данни за намесата на ген. Решетников в много неща, които са свързани с ориентацията на политическия и не само политическия живот в България. Нито личността на г-жа Нинова, нито личността на президента Радев, нито техни твърдени контакти с ген. Решетников, са послужили като повод за образуване на това досъдебно производство, нито до момента в страниците на досъдебното производство има каквито и да е доказателства в тази насока", обяви още обвинител № 1. 

"Питам сега Плевнелиев, който беше превърнал тази тема в смисъл на живота си - къде сте? Къде е Местан, който искаше специална анкетна комисия да разследва случая? Имаше един министър на Борисов Трайчо Трайков, който пък предложи да ме подложат на детектор на лъжата. А и самият Борисов неведнъж се упражни на наш гръб с президента Радев за своя изгода. Няма да изреждам всички знайни и незнайни фалшификатори на политическия живот. Ще кажа само - времето е най-добрият приятел на почтения политик. То доказва правотата му. Важно е той да има силата да го дочака. Но и времето е най-големият враг на подлеците. То ги разобличава. А народът решава бъдещата им политическа съдба", пише още Нинова.