Нито ден без д-р Денкова в Нова тв

Зрители недоволстват от постоянното присъствие на лекарката на малкия екран

През ключалката
11:26 - 22 Февруари 2020
16951
Нито ден без д-р Денкова в Нова тв

Не минава и седмица без да видим д-р Денкова или някой от семейството на лекарката по Нова тв. Шефката на клиника по естетична и клинична дерматология бе коментатор на Оскарите, готвеше в "Черешката на тортата", коментираше в "Неделята на Нова" за филърите и ботокса, а днес гледахме сина й Калоян в предаването „Събуди се”. Зрителите на канала вече недоволстват от постоянното присъствие на лекарката в ефира на Нова тв, забеляза Lupa.bg.

В социалните мрежи има редица коментари с въпроси защо от месеци насам няма седмица без д-р Денкова. Вярно е, че е компетентна в своята област, но трбва ли да я гледаме ежедневно?!

"Тя е като пенкилер! Остава и на следващите избори да я пробутат за коментатор!", "Писна ми от нея, пресолиха манджата с Радина Денкова и присъствието й на малкия екран", коментират възмутени зрители от натрапчивото присъствие на дерматоложката.

В съботната сутрин слушахме интервюто на Д-р Калоян Денков, който е син на д-р Радина Денкова.

„Вуйчо ми д-р Ильо Стоянов е главен виновник аз да стана лекар. Не съм имал идеята да ставам такъв, за да работя в детско отделение, или да работя в коремна хирургия и т.н. От началото знаех, че ще стана лекар само за да бъда пластичен хирург”. Това сподели в предаването „Събуди се” д-р Калоян Денков.