НЛО черепи падат в Родопите

Извънземни загадки чакат отговори

Мистика
09:26 - 16 Март 2019
25418
НЛО черепи падат в Родопите

В България е пълно с ясновидци, лечители и всякакъв вид хора с повече или по-малко развити сетива. Разказите за тях и техните прогнози, видения и наричания постоянно обикалят света. Неизвестна обаче е България с находки и необикновени предмети с възможен извънземен произход. Не става въпрос за метеоритните и подобни на тях отломки от космически тела, паднали някъде из нашата страна, а за летящи чинии или тела на същества, които не са хора.

Все пак подобни „находки” има. Очаквано се оспорва това, че са истински, но съществуването им е факт. Става въпрос за два черепа на нечовешки същества. Открити са през 2001 и 2003 г. все по склоновете на Родопа планина. Единният се „появява” пред откривателя си в района на Златоград, а другият – близо до Асеновград. След първите съобщения за тях бързо се явяват критици, които обявяват, че черепите са от изгнили глави на телета. Елементарното сравнение на черепите от тези животни с откритите обаче показва, че макар да има прилика, различията са очевидни и са в полза на извънземния характер на черепите.

През май 2001 година в района на Златоград Роман Генчев открива непознат на човека череп. Мъжът е Пловдив и хобито му е да събира отломки от метеорити. Освен това понякога има необикновени сънища. В поредица от такива съновидения „вижда” една и съща местност, докато един ден решава да я потърси в Източните Родопи. Така открива странния череп. Находката е голяма колкото бебешка глава, макар на снимката, която през януари 2002 година БТА показва, да изглежда много по-голяма. Има шест кухини, но нито една от тях не прилича на уста. Тежи 250 грама и е с олекотени кости. До днес остава неизвестно дали са направени някакви анализи на този череп. Експерти от института по ветеринарна медицина от пръв поглед заявяват, че главата е на тревопасно и по-точно на теле. Откривателят и групата около него не са съгласни и до днес с подобно твърдение, а председателят на асоциация „Феномени” Стамен Стаменов настоява, че черепът е изследван и е доказано, че: „Мистериозният череп, намерен в Родопите, не е на същество от нашата планета. Той е на Чупакабрас. Различна му е ДНК спиралата. Чупакабрас идва от друго измерение. То е биоробот, който изсмуквал кръвната плазма и енергията на жертвите си, чрез приспособления, намиращи се на главата му. Там сега има две дупки. Дори и сега, ако го хванете ще усетите действието му. От него извира енергия”. Екстрасенси от Асеновград са на подобно мнение. Покойната вече ясновидка Йорданка Николова пък казва, че черепът наистина е на същество от други кътчета на безкрайния Космос. Тялото му наистина много наподобявало растение и затова нашите учени казали, че съществото е било тревопасно. Това тяло се е стопило бързо, но черепът е останал заради състава на костната структура. Съществото е останало без въздух, защото въздухът на Земята не бил подходящ за него. А мисията му била да открие диск с информация, съхраняван в тайно място в България. Върху този диск се съхраняват данни за оцеляването на себеподобните му същества. Инопланетянинът не успял да изпълни мисията си и загинал. Освен това не бил сам, а имал спътник и именно черепът на спътника е открит през 2003 година край Асеновград.

Откривателят му Ценко Симеонов от малък си пада по свръхестественото. Той разказва, че получил силен импулс и желание да се изкачи до параклиса „Свети Димитър” край Асеновград. „Не знам защо поех по пътека, която не водеше към него, а към съседния хълм. Въпреки това продължих катеренето. На връщане към 20 часа изведнъж се спънах в нещо. Взех го в ръце и видях, че е същият череп като златоградския. Но се оказа по-малък и костната му тъкан е доста изхабена. Явно престоял е дълго на открито”, разказва Ценко Симеонов. Той показва черепа първо на приятели, после на медиите и накрая на учените. „Те вече вдигнаха ръце от него. Черепът е необикновен. Горната му част е абсолютно плоска, а по средата минава незатворен шев. Няма надвеждие или изпъкналост над дупките, които са гнезда за очи. Синусите са много дълги. Има и още необичайни кухини”, описва находката си мъжът от Асеновград. Той открива и метални късове, които настоява, че са стопени от много висока температура. „Двата черепа са послания от извънземна свръхцивилизация, която преодолява времето и пространството. Черепът обиколи различни учени. Някои отказаха мнение от страх за репутацията си. Направиха рентгенови снимки и не успяха да оприличат находката на земно животно или на праисторическа находка. Оказа се, че това е непознато на науката същество. В състояние на хипноза разказвам, че извънземните много пъти посещават Земята. Намирането на черепа е само един от многото знаци, които ни изпращат”, допълва Ценко Симеонов, който държи под ключ находката си и твърди, че към нея е проявен интерес от Ватикана и британски университет.