НЛО и мъже в черно в Бостън

Мъж и жена разказват странна история

Мистика
11:52 - 16 Март 2023
3184
НЛО и мъже в черно в Бостън

На 6 декември 2022 г. в Бостън, щата Масачузетс, двама души виждат НЛО, а след това и трима мъже в черно. Според медии историята е част от базата данни на американският център за докладване на НЛО - NUFORC, където е разказана от брата на жената, станала свидетел на странните събития.

Към 2,30 ч. сестрата и нейният партньор излизат на двора да пушат. Двамата отскоро се интересуват от уфология и много време прекарват онлайн в четене за НЛО и извънземни. Мъжът и жената седят и пушат, гледат луната и разговарят за неидентифицирани обекти, астронавти и други подобни неща.

По-малко от пет минути след като започнали да говорят за всичко това на глас, те видели ярка светлина в небето. Приличала на топка - толкова ярка, че осветила лицата им като фойерверки. Обектът се издигна в небето, но не по абсолютно права траектория, а леко криволичейки. От дъното на обекта се излъчвало искрящо сияние. След няколко секунди обектът изведнъж изчезнал.

„Апаратът беше напълно безшумен и изглеждаше доста близо, твърде близо, за да бъде самолет или някакъв вид падаща звезда. Мислехме, че може да е комета, но заради близостта изкключихме и това предположение. Нямаше как да е и метеорит“, разказала сестрата на брат си.

Според нея от земята този обект изглеждал с размерите на улична лампа, но тя не могла да види формата му, защото нещото било твърде ярко. След това двойката се прибрала вкъщи почти зашеметена от видяното. Но след около 45 минути мъжът отново поискал да пуши и двамата пак излезли на двора. Стоели там две минути, когато изведнъж забелязали как наблизо, от другата страна на улицата, паркира черен джип седан.

Машината се появила така внезапно, сякаш от нищото, и била абсолютно тиха. От колата излязъл мъж, облечен в изцяло черен костюм. Той се обърнал и гледал право в двамата свидетели. Двойката не успяла да види лицето му, а след няколко секунди забелязала още двама такива мъже в черни костюми, които стояли в края на улицата. И тримата мъже в черно сякаш се люлеели леко напред-назад.

„Изглежда са били по-заинтригувани да видят сестра ми и партньора й. Сестра ми каза, че всички са били облечени изцяло в черно. Не са успели да различат лицата им или дори цвета на кожата им, въпреки факта, че са били близо през улицата“, казва братът на очевидката.

Според жената лицата на тези хора сякаш били „замъглени“ и много размити. Двамата очевидци много се изплашили от всичко, което се случило пред тях.

„Сестра ми хванала мъжа си за ръка и изтичали в къщата. Призна, че се е страхувала, че ако тя не го хване, той може мистериозно да изчезне“, зопълва братът.

Жената дълго време не можела да заспи и не можела да се накара да загаси светлината в къщата. В крайна сметка тя и половинката й решили да се обадят полиция, но оттам им казали, че приемат само сигнали за престъпления, а не за НЛО.