НЛО като островърха шапка над Полша

Велосипедист снима летящото чудо

Мистика
08:24 - 28 Юни 2020
3357
НЛО като островърха шапка над Полша

Снимки на неидентифициран летящ обект с формата на островърха шапка се превърнаха в сензация в сайтовете на търсачи на необикновени факти и явления с извънземен характер. Както съобщава Daily Star, фотографиите се смятат за съвсем истински и са направени от велосипедист, който настоява да остане анонимен, за да не го сметнат за луд.

Карайки край Ястрово, Полша, колоездачът чул странно шумолене, сякаш нещо голямо се търкало по върховете на дърветата. След това видял странен предмет, който витаел над гората. Очевидецът веднага направил няколко кадъра. Когато пристигнал у дома, мъжът се уверил от фотографиите, че наистина е снимал космически кораб в пет кадъра.

Очевидецът изпратил снимките на фото експерта Джъстин Глив, бивш служител в Кралските военновъздушни сили, който потвърдил, че тези изображения са истински. Глив бил изумен от високото качество на снимките. По време на анализа той наслагвал няколко кадъра един върху друг, за да потвърди, че мистериозният обект наистина се движи. В анализа се включили и други специалисти, които казали, че НЛО-то се е извисявало на височина не повече от 500-600 метра над земята.

Колоездачът потвърдил, че преди да изчезне, обектът започнал да издава шумолене, докосвайки върховете на дърветата. Шокираният очевидец се опасявал, че НЛО-то може да изтрие паметта му, защото не си спомнял дори как попаднал в района на снимките, които направил лично.