НЛО кръжи над атомни централи в Индия

Така е от доста време

Мистика
23:48 - 31 Март 2024
8835
НЛО кръжи над атомни централи в Индия

Индийските правоприлагащи органи съобщават за наблюдения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) над ядрени централи в цялата страна. Един от свидетелите, заместник-инспектор на полицията, казва, че е заснел на видео странен обект, който прави зигзагообразни движения, съобщава Science Times.

Като цяло са съобщени около дузина инциденти, включващи неизвестни обекти, за които се твърди, че кръжат близо до ядрената централа Куданкулам в южния край на Индия и атомната електроцентрала Мадрас близо до Калпаккам на източното крайбрежие.

Полицейският помощник-инспектор Сайед Абдул Кадер, който работи в техническото крило на офиса в Тирунелвели, разположен на час път с кола от атомната електроцентрала Куднакулам, казва, че е успял да заснеме две странни явления на видео.

„Неподвижността, зигзагообразните движения и скоростта на изчезване бяха необичайни“, казва Кадер пред експерта по НЛО Сабир Хюсеин.

Кадер също твърди, че лично е наблюдавал НЛО в района на южния крайбрежен град Куданкулам от 2020 г.

„След среща и обсъждане със Сабир съм абсолютно уверен, че това, което видях, е НЛО“, убеден е Кадер.

Наблюденията му съвпадат с наблюденията, направени в продължение на няколко седмици през август и юли 2023 г. в района на атомната електроцентрала Мадрас в Калпаккам. 

Според Хюсеин видеозаписът от наблюдението на Кадер е заснет само 10 дни след като бившият генерален директор на полицията Пратип В. Филип снима НЛО на морския бряг на Мутукаду близо до Ченай.

Индийските власти все още не са коментирали съобщенията за НЛО.