НЛО кръжи над вулкан

Светещи топки редовно се наблюдават около мексиканските кратери

Мистика
18:38 - 11 Януари 2020
2885
НЛО кръжи над вулкан

Преди дни в Мексико за пореден път през последния месец изригна лава от вулкана Попокътепетъл. Представеното тук видео е свързано с друг мексикански вулкан със сравнително по-малка активност – Колима. Понякога вулканът Фуего също се нарича Колима, макар да са два различни кратера от мексиканския вулканичен пръстен.

Видеото е от камерите, които извършват постоянно видеонаблюдение на кратерите на Колима и Попокътепетъл. Тези камери периодично показват как в кратерите влизат или излизат неидентифицирани летящи обекти, или как НЛО дълго кръжат около вулканичните шапки. Независимо от стотиците минути със записи на НЛО в най-различна форма, цвят и големина, все още властите и учените се правят, че не ги забелязват, пишат в социалните медии изследователи на темата за неидентифицирани обекти и извънземни същества.

Видеото по-долу показва как поредното НЛО се върти над вулкана Колима. То обикаля кратера, след това слиза надолу, след което отново се издига. Не е ясно какво прави тази светеща топка. Според някои появата й е сигнал, че предстои поредното избухване на вулкана. Това предположение се базира на факти от другите кратери по мексиканския вулканичен пръстен, около които почти задължително се забелязват НЛО-та преди изригване на лава.