НЛО летят с огромна скорост над Невада

Очевидец успява да ги заснеме

Мистика
23:18 - 21 Август 2023
8869
НЛО летят с огромна скорост над Невада

Внезапната поява на мистериозни неидентифицирани летящи обекти (НЛО) над район в щата Невада (САЩ) стана обект на бурни дискусии в социалните мрежи. В края на юли тази година очевидец заснема удивителното явление на видео и го публикува, предизвиквайки буря от емоции в мрежата.

На записа ясно се виждат три обекта, подобни на класическите "летящи чинии", които най-често се наблюдават от очевидци в много части на Земята.

Това, което прави това наблюдение още по-вълнуващо, е огромната скорост, с която се движат НЛО. Преди обектите да изчезнат от полезрението, в далечината се вижда самолет, който издава обичайните си звуци. В същото време НЛО-тата сякаш се движат безшумно, но когато са по-близо до камерата, се чуват странни звуци, напомнящи жужене или мистериозни звукови вибрации.

Въпреки публикуваното и широко тиражирано видео, все още не са получени официални изявления от властите. Неизвестни обекти над района на Невада повдигат много въпроси. Местните жители следят с интерес развоя на събитията и очакват официални обяснения от компетентните органи.