НЛО се разходи над родния град на Пабло Ескобар

Необикновеният обект е сниман в нощното небе на Меделин, Колумбия

Мистика
17:30 - 11 Юли 2020
1752
НЛО се разходи над родния град на Пабло Ескобар

В небето над втория по големина град в Колумбия - Меделин, е снимано необичайно НЛО. На записа, публикуван в ютюб, се чуват гласове на зашеметени очевидци, които говорят за тюркоазените светлини, излъчвани от неидентифициран летящ обект.

Очевидци се опитват да приближат с обектива странните светлини, но това не им се отдава. Според коментарите в интернет никога преди началото на юли тази година не е наблюдавано НЛО с толкова красиви светлини. Според някои очевидци явлението е било не само реалистично, но и красиво.

Има и коментари на хора, които не вярват, че видеото е истинско, тъй като е твърде кратко. Тези, които са го снимали, твърдят, че смартфонът просто е изчерпал батерията. В интернет има огромен брой видеоклипове с НЛО, които завършват на най-интересното място. Или качеството им е толкова ниско, че по принцип е невъзможно да се разбере какво се показва.

Някои смятат, че НЛО-то над родния град на Пабло Ескобар може да е обикновен дрон или успешно отражение на голяма лампа. Уфолозите, които анализират видеото, са сигурни, че това е истинско доказателство за съществуването на НЛО.