Нойзи изхвърли Рачков от сърцето на Мария Игнатова

През ключалката
13:51 - 25 Февруари 2021
13984
Нойзи изхвърли Рачков от сърцето на Мария Игнатова

Откакто е с Ивайло Нойзи Цветков, Мария Игнатова буквално сияе от щастие и вече няма спомен от депресията, в която бе изпаднала след раздялата си с Димитър Рачков. Любопитен факт за новия мъж на тв водещата обаче, предизвика много коментари в социалните мрежи тези дни. Причината е датата, на която е роден той.

Оказа се, че Ивайло Цветков празнува рожден ден на всеки четири години, тъй като се е появил на бял свят на 29 февруари. Тази година, например, няма как да отбележи тази дата. Новата любов на Мария Игнатова има и доста любопитна биография, която допълнително вълнува феновете й. Той е един от създателите на несъществуващото вече списание "Егоист", освен това е и първият главен редактор на българското издание на "Плейбой", както и на списанията "Maxim" и "Една седмица в София".

Често го виждаме в тв студията като футболен коментатор на английското първенство. Освен, че има удивителна култура, той пее и свири на няколко инструмента, сред които пиано и китара. Като млад е свирил в рок банда, от където е прякорът му Нойзи - "шумен", пише "Галерия". Отделя повече от 20 години от живота си на музиката, но после губи интерес. Днес рядко свири и слуша музика, предпочита книгите, чете по 7-8 наведнъж. Възпитаник е на Националната гимназия за древни езици и култура, което обяснява факта, че говори 7 езика, в това число латински и старогръцки.