Нойзи: Не исках Лили Иванова в "Плейбой", това е абоминация, това е морбидно!

През ключалката
18:00 - 24 Януари 2023
67624
Нойзи: Не исках Лили Иванова в "Плейбой", това е абоминация, това е морбидно!

Десният градски гуру, футболен коментатор и пресен съпруг на Мария Игнатова - Ивайло Цветков, гостува с новата си книжка във видео блога на Тото от "Скандау". Нойзи, както е по-известен общественикът, разказа интересни истории от прохождането си на медийния пазар в България, в това число и за създаването на българската версия на "Плейбой".

"В основата беше Мартин Захариев, той настояваше много. Пътувахме за САЩ седмица след 11.09, в самолета бяхме 8 души, всички се бяха наакали от шубе", твърди Нойзи.

За съжаление не могъл да се срещне с Хю Хефнър, но си прекарали отлично в централата на компанията му в Чикаго. "Ходихме на мач на Чикаго Файър с Ицо Стоичков, беше велико. Някакви момчета тичат, той се разхожда с ръце на кръста и ги псува на български", добави Цветков.

Той каза още, че е ходил и на мач на Чикаго Булс с Майкъл Джордан, обаче или паметта му изневерява, или обича да послъгва, защото Въздушния през 2001-а се беше отказал от баскетбола и се завърна едва две години по-късно.

"Бях потресен, че в първия брой на "Плейбой" Мартин иска да пуснем Лили Иванова. Че и на корица я искаше. Тя жената, да е жива и здрава, ама беше минала 60. Това е абоминация", оплака се Нойзи в свой стил. (абоминация - нещо отвратително; отвращение; ненавист)

Той се обадил в централата и описал ситуацията, а американските издатели били на неговото мнение. "Съгласиха се, че подобна корица би била морбидна", твърди Ивайло. (морбиден - болезнен, нездрав, мрачен ) И все пак похвали фотографите, които за успели да направят серията снимки на Лиленце-Пиленце да изглежда "естетски".