Нона Йотова се кипри в парламента: Имам си маска за всеки тоалет

Нещо за четене
22:46 - 02 Юли 2020
6955
Нона Йотова се кипри в парламента: Имам си маска за всеки тоалет

Амбициозната Нона Йотова хвърля всички усилия, за да се превърне в новата модна икона на парламента. БСП-депутатката постоянно развява ексцентрични поли и панталони из кулоарите на Народното събрание и предизвиква завистта на колежките си.

Напоследък половинката на екссиловия министър Богомил Бонев е вталила фигура с разни екзотични диети и си позволява всякакви шармантни тоалети.

Дори в ковид-времената, амбициозната актриса е креативна в шика и си има отделен цвят маска към всеки тоалет. Днес г-жа Йотова - Бонева блесна с уникален фееричен костюм и маска в бордо, като сама си направи селфи, след което го пусна в социалните мрежи заедно с коментар: "Много е важно маската да е в тон! На касите на фантастико има различни цветове!"

Допреди да си набави разноцветните маски, които превръща в истински моден аксесоар, Йотова най-често изобщо не ползваше предпазни средства в пленарна зала. Днес обаче, след като няколко народни избраници бяха глобени за неспазване на мерките, Нона предвидливо надяна ластиците зад ушите.

„Нона всеки ден е като на модно ревю и е всеки ден с нов тоалет, и то от добри марки и с перфектни кройки. Май вече задмина Мая Манолова, с която никоя не можеше да се мери по шик в пленарна зала и в кулоарите”, признават колежките на актрисата в парламента.