Нормален трафик по ГКПП-тата, на Калотина продължават строителните дейности

Новини
08:52 - 07 Май 2024
831
Нормален трафик по ГКПП-тата, на Калотина продължават строителните дейности

По границата с Румъния трафикът е интензивен на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дуранкулак" за товарни автомобили на изход, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция" на сайта си. Информацията е актуална към 6:00 ч. тази сутрин.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През граничните пунктове "Маказа", "Златоград" и "Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Строително-монтажни дейности на ГКПП "Калотина" налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове по границите с Република Северна Македония и Турция.