Нострадамус предрича нов СССР през 2020 г.

Бившите републики отново ще се обединят

Мистика
17:33 - 04 Декември 2019
6544
Нострадамус предрича нов СССР през 2020 г.

Руският астролог Дмитрий Зима, който се е посветил на разшифроване предсказанията на Мишел Нострадамус, твърди, че е разчел една от неразтълкуваните прогнози на френския лекар, живял през 16 век.

Зима е на мнение, че Нострадамус предрича обединение на републиките, които преди са били част от СССР. Този процес трябва да започне през 2020 г., така че догодина се очаква ново раждане на Съюза на съветските републики. Този път обаче в абревиатурата няма да има „социалистически“ и съкратеното име на Съюза ще изглежда така - ССР. Спорно е и това дали републиките ще се съгласят да се наричат „съветски“, както преди, когато такова е името на органите на местна власт. Според Дмитрий Зима през 2020 г. човечеството го очаква началото на „нов златен век“, по време на който границите между държавите ще бъдат заличени. Преди това обаче бившите съюзни републики отново ще се обединят. 2020 г. ще определи бъдещето на целия свят, убеден е Зима.

Астрологът твърди, че в предсказанията на Нострадамус има ясна индикация за нарастващ конфликт между Великобритания и Русия, като тази конфронтация ще определи бъдещето на цялото човечество. Ролята на Европа в този конфликт е нищожна. Някои изследователи смятат, че проблемите между Русия и Великобритания вече се усещат на дипломатическата арена. Само продължителният процес на излизане на Лондон от ЕС не позволява този конфликт да избухне с пълна сила.