НОВ МИЛИОНЕР? Кой е*ач подари на Емануела "Ролекс" за 30 бона?

Рекордьорката по баровци пак се е уредила със заможен спонсор

Шоу
17:45 - 10 Ноември 2023
13162
НОВ МИЛИОНЕР? Кой е*ач подари на Емануела "Ролекс" за 30 бона?

Попфолк певицата Емануела получи скъп подарък за рождения си ден. Синеоката красавица се похвали с часовник за около 30 бона. Емануела сподели снимка на луксозното бижу, но се направи на интересна и не сподели от кого е този така скъп подарък.

Според справка в сайта на производителя възможно най-ниската цена на модела е около $16 000. Аксесоарът е изработен от благородни метали, а розовият циферблат е еко-био и каквото още се сетите.

Може би часовникът е изненада от бившата половинка на Емануела Мартин – Елвиса. Някои дори заподозряха, че двамата са се събрали.

Може пък да става въпрос и за друг богат осеменител, тъй като синеоката певица е известна като рекордьорка по милионери в кревата си.

Преди Елвиса, в любовното тефтерче на Емануела се мъдри името на бизнесмена Слави Транспорта. Бързо премина и връзката й с продуцента Денис Касъмов. Години наред певицата бе под крилото на неговата компания и успя да изгради името си и имиджа си. Милионерският наследник Димитър Динев-младши дори я осемени.

Няма как да не пропуснем и задявките на певицата с Борислав Комсийски и Христо Живков.