Нов скандал: Професорът на Мария Бакалова пак се изцепи: Евтин успех, евтини награДКИ!

Нещо за четене
17:39 - 10 Юни 2022
7940
Нов скандал: Професорът на Мария Бакалова пак се изцепи: Евтин успех, евтини награДКИ!

Театралният режисьор и създател на експерименталната Театрална работилница "Сфумато" проф. Иван Добчев отново направи скандално изказване по адрес на своята бивша студентка Мария Бакалова. Този повод повод за ехидните му думи по неин адрес стана факта, че тя бе поканена да участва в хитовата американска поредица "Пазители на галактиката". През последната година тя получи и редица кино награди.

Според проф. Добчев обаче това е евтин успех и евтини наградки. Режисьорът се похвали пред БНР, че е поставял по цял свят и в Америка.

"Клети, клети Добчев …. Изтри и спомена за малкото, което си създал! Така може да говори само един комплексиран и неуспял “творец”. Не си научи урока, че бъдещето принадлежи на младите! Не само в театъра!", написа във фейсбук журналистът Георги Тошев.

Бургазлийката, която получи номинация за "Златен глобус" за ролята си в "Борат 2", завършва в класа на проф. Иван Добчев в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" през 2019 г.

Особено възмущение у мнозина предизвикаха думите му пред "Площад Славейков" преди година по повод участието й в "Борат-2": "Не е неопитна, напротив, с тези неща много бързо се трупа опит." и "Да се слагаш - на мъже или на публиката."