Нов скандал с „голия директор“ Асен Александров

Общество
19:25 - 25 Април 2019
19157
Нов скандал с „голия директор“ Асен Александров

Шефът на столичното 51-о СУ „Елисавета Багряна” Асен Александров бе забъркан в нов скандал.

Този кадър направи Асен Александров доста популярен

Бившият съветник на Меглена Кунева, който през януари 2017-а доби популярност като „Голия директор” заради скандални нудистки селфита, сега трябваше да отложи началото на учебните часове в подопечното си школо заради зловещи лозунги, предаде Би Ти Ви.

Според информацията родител на първокласник разлепил плакати и запалил свещи в двора на училището, в които учителите от екипа на „голия директор” са наричани „убийци”.

Охранителни камери запечаталит как в 5 ч. сутринта мъж разлепя бележки из целия училищен двор и пали свещи. Разпознат е от ръководството като родител на един от първокласниците.

Дърветата облепени с надписи с големи букви: „51 СУ убиец на деца ли е?” „Разпръснати са навсякъде тези надписи и свещи, което е адски зловещо, защото свещите са един зловещ символ”, коментира директорът на школото Асен Александров.

Мъжът отдавна пишел заплашителни писма до училището. Пращал е писма и вчера. От ръководството е подаден сигнал до полицията. Притеснени родители на деца в първи клас споделиха, че и често са ставали обект на заплахи от мъжа.

„Докато бях в болница, беше казано на сина ми, че ще умра… Моето дете след това месеци не искаше да спи без мен. Това са ненормални реплики на дете в първи клас”, каза майката Венера Костова. По случая е образувана проверка.