Нова гавра с Мегз и Карбовски

Нещо за четене
17:55 - 23 Ноември 2020
163656
Нова гавра с Мегз и Карбовски

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз продължава да забавлява последователите си в социалната мрежа с постовете си. Преди дни принцесата от Раковски обяви пост с подаръци и призна, че звездите вече й говорят, видя Lupa.bg. 

"Искате ли да надникнете в мозъка си или този на ваш близък?? да разберете защо мислите и постъпвате по определени начини? Защо повтаряте едни и същи грешки и как да промените това?? Аз мога да ви помогна" - започва публикацията си блондинката. 

Мегз предлага психологично-астрологичен, а един от почитателите й предлага да започен с анализа на мозъка на Мартин Карбовски. Припомняме, че зъбатата красавица обвини журналиста в непристойно поведение, "секс услуги" и я приканвал "да му духа", за да я излъчва в предаването си.

"Спечелете персонализиран психологично-астрологичен анализ от мен Здравейте приятели, не веднъж съм ви споделяла колко много започнах да се увличам по астрологията. Тя се превърна в моя огромна страст. Постоянно се интересувам, чета и уча. А както ви споменах - напоследък и започнах да се пробвам с правенето на хороскопи. Съвсем любителски, разбира се, но вече подлудих всичките си приятели. Поне според тях - съм изключително точна в тълкуванията, прогнозите и анализите си. Те направо се пристрастиха За това много ми помагат и образованието и практиката ми по психология и психоанализа. Смесвам различни техники на себепознание и мога да ви направя детайлен психопортрет или кратка прогноза заедно с уроците, които трябва да научите, за да се развиете личностно и постигнете лични и професионални успехи. В момента това е едно от любимите ми занимания и ми е многооо интересно, затова искам да го споделя с вас Ще направя 3 анализа на трима от вас. Всичко, което трябва да направите е да харесате и коментирате снимката с “искам анализ”. Ако тагнете ваш близък ще може да зарадвате и него с анализ", пише във фейсбук блондинката, а хората не спират да тагват Мартин Карбовски под поста.