Новата Мая: Промяната не е стресираща, тя е най-якото нещо

Стотици поднесли комплименти на бившата блондинка за куража да промени визията си

Новини
22:13 - 16 Октомври 2021
25384
Новата Мая: Промяната не е стресираща, тя е най-якото нещо

Лидерът на ИБГНИ Мая Манолова е във възторг от новата си визия. Дългогодишната блондинка скъса с амплоато си на блондинка и боядиса косата си в кестеняво. 

След като пусна ярки цветни снимки с променената си прическа в иначе мрачната събота, Мая сподели, че стотици са й поднесли комплименти за промяната. 

Благодаря за подкрепата, момичета! От дами е особено ценна. Стотици приятели, познати и непознати хора днес ми се обадиха, за да ме поздравят за новия стил. Както знаете, ние сме бързи и не ни е страх. Промяната направих снощи.

За два часа и под надзора на приятелки, които искрено се забавляваха на мой гръб, като снимаха процеса. Послушах екипа ми - тяхна беше идеята за промяна. За някои смяната на външния вид е стресираща. Аз обаче мисля, че тя е най-якото нещо. Красотата на куража да се променяме - снимахме го в този вълшебен зелен пасаж в центъра на София, където прекрасно съжителстват френски и италиански ресторант. Дано ви хареса, написа Манолова във фейсбук.

Още сутринта, след като поднесе изненадата, Манолова обясни: "Трябва да е ясно и на мутрите, и на мафиотите, че не съм блондинка и не съм руса", това заяви тя по повод рязката промяна във външния й вид.

"10 години бях руса, но стига толкова!", категорична бе Манолова.