Новата Мис България: Имам единствено филър в устните

Тази негативна вълна я има към всяка една красива жена, заяви Венцислава Тафкова.

Изповеди
14:56 - 14 Ноември 2020
4333
Новата Мис България: Имам единствено филър в устните

"Короната на главата тежи, но съм много щастлива и развълнувана. Това са само хубави емоции.За мен това беше една цел и се радвам, че я постигнах", сподели пред БТВ новата Мис България Венцислава Тафкова.

"Коментарите стигат до мен. Мои познати и приятели ми пращам разни статии. Казвам, че не искам да чета. Тази негативна вълна я има към всяка една красива жена. Проблемът е, че аз съм популярна и в момента това е насочено към мен", допълва тя.

"Писаха ми много хора, които са горди, че представям България", казва Венцислава Тафкова. "Много хубави неща прочетох - че съм истинска, че съм естествено красива. Защото всички твърдят, че имам интервенции, а аз нямам такива", допълва тя.

"Имам единствено филър в устните - и то много малко. Това е единственото нещо, което съм си правила. Други корекции не смятам да си правя. Първо, защото не ми отива на възрастта. И второ, защото не смятам, че имам такава нужда", отсича Мис България 2020.

"Семейството ми се занимава в туризъм - искам да се развивам и в тази посока. Искам да се развивам и с мода", казва Венцислава.

"Жени не ме поздравиха за короната, мъжете се изказаха много ласкаво", казва новата Мис България.