Новата на Благо Джизъса го гледа като цар

Сексапилната брюнетка заведе бившия футболист в най-скъпия бар на остров Бали

Нещо за четене
09:39 - 23 Април 2022
9356
Новата на Благо Джизъса го гледа като цар

Благой Георгиев се носи за сетен път на крилите на любовта, този път със сексапилна брюнетка. И то не къде да е, а на едно от райските кътчета на планетата - остров Бали.

Папарашко видeо, заснето от български туристи на екзотичното място,  се виждат Благо и новата му приятелка, чието лице обаче остава скрито за камерата. След близо месец на Бали, бившият футболист е придобил толкова силен загар, че спокойно може да бъде объркан за негър, но само снежно-бялата му усмивка е достатъчна, за да бъде разпознат, дори от километър.

Въпросния ден Благой и мистериозната брюнетка пристигнали на плажния бар с още няколко души, чужденци. В продължение на часове, под жаркото слънце, компанията се глезила с наргилета, екзотични плодове и маркови напитки, свидетелстват нашите източници.

По думите им посещението на Благо и брюнетката във ВИП-бара не било единичен случай, въпреки цените, които са сред най-солените в региона.

„Преди да заминем за Бали, четохме, че Благо е фалирал. Изобщо не изглежда на такъв. Фалирал човек не може да си позволи да си развява шортите из най-скъпия бар на острова“, коментират информирани..