Новата на Брад Пит го окачи на врата си

Инес де Рамон беше заснета от папараци със сантиментално колие с буквата "Б"

Шоу
15:31 - 25 Август 2023
58653
Новата на Брад Пит го окачи на врата си

Актуалната приятелка на Брад Пит - Инес де Рамон, беше заснета от папараци със сантиментално колие с буквата "Б", явно подарък от холивудския ас.

Инес, която изпълнява длъжността вицепрезидент на марката за фини бижута Anita Ko, беше заснета да носи изящното диамантено колие, докато пазаруваше в Лос Анджелис.

Дизайнерката на бижута носеше черен топ, съчетан с черни панталони и черна чанта, докато носеше зелена напитка и пазарска чанта.

30-годишната Де Рамон се появи инкогнито с огромни слънчеви очила по време на разходката с куче в сряда.

Източник от обкръжението на двойката заяви, че 59-годишният актьор от "Имало едно време в Холивуд" и Инес "се справят чудесно", след като "прекараха много време заедно това лято, тъй като наистина се наслаждават на компанията си".

Двойката беше забелязана заедно на концерта на Боно през ноември за първи път.

Инес се раздели със звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли през септември миналата година след тригодишен брак, докато Пит е въвлечен в неприятни съдебни битки с бившата си съпруга Анджелина Джоли.

Колието с инициалите на Пит със сигурност е по-сладко - макар и временно - от тайнствена татуировка, като тази, която татуистът на Анджелина Джоли визуализира в своя инстаграм по-рано тази седмица.

Макар че феновете се развихриха със спекулации, предполагайки, че мастилото на средния пръст на звездата може да гласи "F-k Brad" (Да го духа Брад), стана ясно, че актрисата от "Злодеида" всъщност е татуирала кинжал на средните си пръсти.