Новата на Ивайло Захариев гледа децата му

Любопитно
12:14 - 09 Януари 2020
54070
Новата на Ивайло Захариев гледа децата му

Новата жена на Ивайло Захариев се е лепнала за него като гербова марка. Репортер на Lupa.bg видя, че блондинката не се разделя и на сантиметър от актьора, като го придружава по всички светски събития и медийни изяви. 

Станислава, която работи в известна компютърна компания, вече съобразява работата си с графика на Ивайло. Колегите й дори очакват в най-скоро време тя да напусна за да може да е плътно по петите на възлюбения си. 

Станислава се е лепнала за Ивайло като гербова марка

На последната им обща изява Станислава, която нашумя като създател на "Бебеносещ календар", в който популярни личности позират за снимки с децата си, а средствата от продажбите се давали за благотворителност, се бе барнала с минижуп и всячески се стремеше да привлече повече внимание към себе си.

Тя вече се познава с децата на Ивайло и дори от време на време ги гледа, когато Захариев е зает да раздава автографи и да се снима с фенове, но фенките не са добре приети от ревнивата блондинка.

Станислава и Ивайло са се запознали  именно покрай календара, където звездата участва със синовете си Филип и Дамян. Двамата вече са неразделни и не крият чувствата си един към друг. Станислава придружава актьора на всичките му медийни изяви, качва снимки, сърца и любовни цитати.

"Моят ментор, моята муза и най-големият ми почитател", е споделила под една от снимките си с Ивайло неговата любима.