Новата песен на Адел с над 14 млн. гледания! (ВИДЕО)

"Easy On Me" постигна това за първите 8 часа

Новини
17:12 - 15 Октомври 2021
3615
Новата песен на Адел с над 14 млн. гледания! (ВИДЕО)

Адел се завръща на музикалната сцена след шест години тишина.

Носителка на 8 награди "Грами" и на "Оскар", английската поппевица и текстописец пусна новата си песен Easy On Me в полунощ (британско време) на 15 октомври. За първите 8 часа тя бе гледана над 14 милиона пъти само в официалния ѝ канал в You Tube.

Емоционалната балада е първият досег на почитателите ѝ до албума, свързван с развода ѝ и озаглавен "30". Той ще бъде продължение на изключително успешните ѝ албуми "19", "21" и "25".

30 е възрастта ѝ, когато се омъжва за дългогодишния си партньор Саймън Конецки, когото впоследствие напуска.

С Easy On Me Адел обяснява решението си да разтрогне брака си през 2019 г. и моли сина си и бившия си съпруг за разбиране.

"Промених се, за да ви поставя на първо място, но сега се предавам" - пее тя.

На 13 октомври певицата обяви предстоящото пускане на новия си албум на 19 ноември и разказа какви лични преживявания стоят зад дългото ѝ мълчание и създаването му.

„Със сигурност не бях близо до мястото, където се надявах да бъда, когато го започнах преди близо 3 години. Точно обратното всъщност“ – признава 33-годишната изпълнителка на Skyfall („Оскар“) и песента с над милиард гледания - Someone like you.

Тя споделя, че е преминала през сътресения, че животът ѝ е бил в най-трудния си период, който определя като „абсолютна бъркотия“, изпълнена с „вътрешни сътресения“.

„По пътя научих много истини за себе си“, пише още тя и уверява, че е открила как да достигне състояние на покой.

„Бих стигнала дотам, че да кажа, че никога не съм се чувствала по-спокойна в живота си.

И, ето, готова съм най-накрая да пусна този албум“.

Певицата споделя, че приятел ѝ е помогнал да се оттърси, когато е била погълната от скръб. Оттогава започнала старателно да възстановява дома и душевността си, за което разказва в „30“.

„Домът е там, където е сърцето“ - завършва Адел.