Новата "Мис Плеймейт" Ева Славова пред Lupa.bg: Чест е да снимам последната корица на „Плейбой”

Нещо за четене
21:30 - 19 Декември 2020
9736
Новата "Мис Плеймейт" Ева Славова пред Lupa.bg: Чест е да снимам последната корица на „Плейбой”

Ева Славова е победителката в конкурса “Мис Плеймейт 2020”. Блондинката е изборът на журито. Ники Кънчев, Жени Калканджиева, „Мис България“ 2012 Габриела Василева, „Мис Плеймейт“ 2019 Михаела Тодорова, гримьорът Пепа Стоянова и DJ Дамян избраха именно русата фурия като най-достойна за короната. Публиката обаче предпочете известната като “неосъществената кметица на Момин проход” - Диана Габровска. Победителките ще си разделят бутикова корона, 20 000 лв. и чисто нов автомобил. Финалът на конкурса се състоя преди броени дни, а заради COVID-19 печатното издание на "Плейбой" спира да излиза, както и вече няма да се провежда конкурсът "Мис Плеймейт".

- Честита победа! Как решихте да се явите на конкурса „Мис Плеймейт“. Това ли беше мечтата ви?

- Решението ми беше спонтанно. По време на работа в заведение гостуваха Плеймейт като шоу, DJ-тя непрекъснато подканваше за участие в тазгодишния конкурс. Така реших и аз да се запиша. В мечта се превърна в последствие. Когато се захвана с нещо винаги се отдавам максимално, така се и влюбих в цялата продукция и желанието ми за победа стана голямо.

- Предполагахте ли, че ще спечелите?

- Надявах се, конкуренцията обаче беше доста голяма, за да предполагам. Разбира се, за миг не съм подценила и собствените си качества.

- Казахте ли си нещо с конкурентките? Добронамерени ли бяха останалите претендентки?

- Освен конкурентки, ние бяхме и много добър екип. Казвам "екип" , защото през годината представяхме себе си като участнички в Плеймейт, създавахме всеобщо голямо шоу. За това се изисква да умееш да работиш с хората около себе си. А ние освен това и много се забавлявахме.

- Кой ви честити първи наградата?

- Момичетата които бяха до мен на сцената. Прави им чест достойното поведение и радостта за успеха на другия.

- Имате ли корекции и какви?

- Имам корекции на гърдите и носа.

- Вие сте последната плеймейтка, защото повече няма да има такъв конкурс. Как се чувствате от този факт?

- Аз съм безкрайно щастлива и за мен е изключителна чест да бъда последната “Плеймейт на България”. Както и да снимам последната корица на "Плейбой" в света. Не мога да опиша удивлението и вълнението си. Благодарна съм на всички, които ме подкрепиха.

- Какво ще направите с наградата от 20 000 лева?

- С Диана ще напазаруваме подаръци за Коледа. 

- Кои предшественички на титлата „Мис плеймейт“ харесвате? 

- Михаела Тодорова и Жанет Осипова. И двете за мен са категорични победителки с прекрасна визия, както и са много напористи в преследването на целите си след спечелването на короната.

- Имате 9-годишна дъщеря. На какво искате да я научите?

- Искам да я науча да обича и цени себе си, да не позволява обществото да и слага рамки. Да бъде смела в желанията си. Да бъде достоен човек. А аз ще съм до нея  и ще я подкрепям.

- Как виждате живота си след 5 години?

- Целият ми живот е доста непредсказуем. Непрекъснато ми се случват неща, които не съм и предполагала. За това и нямам идея, със сигурност няма да позная.

- Къде ще прекарате коледните и новогодишните празници?

- Най-вероятно в домашна обстановка със семейството ми. Работих усилено тази година и имам нужда от време прекарано с близките си.