Нови разкрития за разчленения труп: Кристиян убит зверски от Веско заради 70 бона, а не за 2 хилядарки

Според майката на килъра става дума за нещастен случай, а не за планирана екзекуция

Общество
13:40 - 22 Август 2023
9287
Нови разкрития за разчленения труп: Кристиян убит зверски от Веско заради 70 бона, а не за 2 хилядарки

До убийството на Кристиян Пеев, чието тяло беше разчленено в София, се е стигнало заради дълг не от 2000 лева, както съобщи прокуратурата, а от близо 70 000 лева.

Майката на Веско Вълчинов дава интервю, в което разказва подробностите

Това твърди пред Би Ти Ви майката на обвиняемия за убийството – Веско Вълчинов. По думите на жената, синът ѝ е дал парите на Пеев, след като тя първо продала апартамент, а после изтеглила и заем. Сумата била вложена в крипто валута. 

Веско Вълчинов казвал на майка си, че постоянно го изнудвали и заплашвали за пари. В нощта на убийството обвиняемият се скарал жестоко с Кристиян за дължимата сума. Така се стигнало до убийството на Кристиян, което според думите на майката на килъра е нещастен случай, а не внимателно планирана екзекуция..

„Ударих го с тъп предмет, не исках да го убивам“, казал Вълчинов на майка си, когато тя го посетила в ареста. "Познавам детето си, той не е убиец. Просто се е уплашил от случилото се и е викнал свой приятел. Предложил да викнат "Бърза помощ", но онзи му е предложил да нарежат трупа на Крис на части", твърди майката.

Кооперацията на ужасите, в която е убит и разчленен Крис

Веско и Кристиян няколко месеца преди кървавия финал

Полицаи водят към ареста задържания за убийството Веско. Той сам поиска да остане зад решетките и не обжалва наложената му мярка