Новина! Мариана Векилска избяга от Брюксел

Тв водещата заряза работата на експерт в Евроконтрол, където взимаше по 5000 евро на месец

Ексклузивно
13:40 - 26 Февруари 2020
8433
Новина! Мариана Векилска избяга от Брюксел

Мариана Векилска предприе нова крачка в живота си - бившата тв водеща заряза благия пост в Брюксел, заради който напусна студиото на Би Ти Ви. 45-годишната красавица е освободила работното си място на експерт в Евроконтрол, където се труди от януари 2019-а срещу 5000 евро на месец.

Векилска сама подсказа за житейската промяна, като постна статус във фейсбук, че вече се самоосигурява.

Справка в международен сайт, проследяващ заплащането в Евроконтрол, показва, че заемащите пост като на Мариана получават средно между 3000 и 6000 евро месечно.

Тв звездата зачести появите си в актуалните локали на София, което е друг маркер за промяната. До момента Векилска се прибираше у нас през месец-два, твърдят нейни познати.

Любопитното е, че вместо да прекарва времето си със сина си, Мариана снове между оборотните нощни барове и клиниките за естетически корекции. Само за последните 2 месеца ексводещата се подложила на повече от 10 разкрасителни процедури.

Откакто навърши 45 г., Векилска пощуря по филърите, като е попиляла повече от 3000 лева за ботокс за опъване на бръчки и хиалуронова киселина за плътност на устните. „Вече няма ненабоден с иглата милиметър по лицето си“, коментират потребители на социалните мрежи.

За разлика от повечето си колежки Мариана не се притеснява да афишира публично процедурите, на които се подлага, като дори споделя шокиращи снимки, на които лекарките от клиниката, която посещава, я бодат със спринцовки по лицето.