Новите промени в Рита Ора

Свят
22:30 - 21 Септември 2021
4944
Новите промени в Рита Ора

Не се знае дали е заради пандемията, която даде възможност на мнозина да пренаредят приоритети си, но напоследък доста звезди решиха да забавят темпото и да поставят здравето си пред кариерата. Или поне да се замислят по-сериозно за него.

Рита Ора също се усети, но по-навреме за разлика от много други светски дами. 30-годишната изпълнителка споделя в октомврийския брой на австралийския „Вог”, че доскоро е държала всичко да с случва на момента.

"Изморих се... В тази следваща фаза от живота ми ще пазя себе си", казва още Рита Ора. И е стигнала до извода, че "всичко е свързано с правилния избор", и е решила да се съсредоточи върху работата и здравето си.

Певицата признава още, че е направила доста жертви заради музикалната си кариера, но явно не съжалява, защото е била "възнаградена по много начини".

"Най-доброто работно място в света" - така Рита Ора определя професията си, най-малкото заради това, че трудът й се оценява. Признанието за нея е несравнимо и никога не е изпитвала нещо подобно. А то и музика, която прави, са й давали сили в тежките и самотни моменти.

През всички изпитания, свързани с "приятелства, взаимоотношения, самочувствие, откриване на себе си, увереност, независимост, скръб, самота", отново музиката е била нейната упора. "Тя може би е единственото, на което знам, че мога да разчитам", твърди красивата певица.