Новите шефове на Нюкасъл: Брус остава, докато намерим нов мениджър

Утре 60-годишният специалист ще изведе Свраките в своя мач №1000 в треньорската си кариера

Спорт
16:35 - 15 Октомври 2021
686
Новите шефове на Нюкасъл: Брус остава, докато намерим нов мениджър

Новото ръководството на Нюкасъл в лицето на Аманда Стейвли официално обяви, че Стив Брус ще води отбора в утрешния двубой с Тотнъм. Това ще бъде мач №1000 в треньорската кариера на 60-годишния специалист.

Очакваше се последният да бъде уволнен през тази седмица, но новият борд на директорите на „свраките“ все още не е уредил неговия наследник. Докато това се случи, Брус ще продължи да изпълнява задълженията си.

„Промяната невинаги се случва за една нощ, тя изисква време и ние следваме внимателно обмислен план и стратегия. Срещнахме се със Стив и играчите в понеделник и им дадохме време през тази седмица да се съсредоточат върху подготовката за много важния мач в неделя. Стив беше много професионален и той и неговият щаб ще водят отбора в неделя. Ако направим някакви промени занапред, Стив ще бъде първият, който ще разбере, но междувременно му пожелаваме късмет в неговия хиляден мач като мениджър.

Благодаря ви за топлото посрещане, което ни оказахте. Нямаме търпение да бъдем с вас на „Сейнт Джеймсис Парк“, гласи по-голямата част от официалното обръщение от страна на Аманда Стейвли.