Новият хит сред хайлайфа: Палава филипинска лечителка чисти злото за 150 лв. на час

Общество
14:30 - 19 Ноември 2021
11056
Новият хит сред хайлайфа: Палава филипинска лечителка чисти злото за 150 лв. на час

Забравете ходжите и дебелите телевизионни врачки. От известно време новият хит сред богатите и известните почитатели на езотериката у нас се казва Мишел Орбито - знойна филипинка, която чисти аурата и лекува две дузини болести с масаж срещу 150 лева на час, научи Lupa.bg.

Гастролът на съмнителната дама в София започва от днес, но всичките й часове за прием са запълнени за три месеца напред. В списъка с клиенти личат имената на дузина емблематични личности от родния шоубизнес, шеф на звукозаписна компания, енергиен олигарх със съмнителна репутация, поне трима бивши депутати и дори служебен премиер от близкото минало, научихме от сигурен източник в екипа на Мишел.

Симпатичната млада госпожица се представя за дъщеря на починалия миналата година Алекс Орбито - класически полурелигиозен мошеник, роден в бедно семейство, получил просветление след удар от гръм и т. н. Един от първите психолечители, появили се в Бразилия и Филипините през 50-те и 60-те години на миналия век.

Покойният Алекс Орбито, нашумял у нас през 2017-а с документалния филм "Човек на вярата"

Същината на техните методи се заключава в това да създадат илюзия в пациента, че извършват хирургична интервенция (обикновено с голи ръце) и че отстраняват увредени органи и тъкани, като при тези действия не остават видими следи и белези върху тялото.

Мишел взима 150 лева на сеанс, но за пълно оздравяване са необходими 12 посещения, които се предлагат на промоция - 1500 кинта за пакет. Отделно има и ВИП тарифа за операции, която обаче се договаря лично, защото сладураната няма разрешително да практикува медицина и Бойко Рашков може да се заинтересува от случая. Твърди се, че филипинката прибира суми до 50 бона за отстраняване на тумори.

Иначе има и по-щадящи процедури, като чистене на офиси от лоша енергия или от коронавирус, които се таксуват по няколко стотарки за посещение. От ИТН, ИБГНИ и ДБ може спокойно да я потърсят да мине през централите им след последните изборни резултати.