НОВО 20: На Кейт й отстранили матката!

Друга версия са усложнения от булимия

Шоу
13:41 - 13 Март 2024
9259
НОВО 20: На Кейт й отстранили матката!

На фона на множеството спекулации и теории на конспирацията, свързани със здравето на Кейт Мидълтън, която не се е появявала публично от януари заради претърпяна коремна операция, потребителите в социалните мрежи родиха нов слух.

Активно се разпространяват теории, че Кейт Мидълтън се възстановява от операция, която е съвсем различна от планираната коремна операция. "Кейт определено е жива, казват, че се възстановява от хистеректомия (операция за отстраняване на матката)", пише потребител.

Според друг слух Кейт е претърпяла антирефлуксна операция. "Тя имаше трудни бременности с лоша токсикоза, много е писано за това. Според някои твърдения нейната булимия е довела до такава токсикоза“, предполага авторът на телеграм канала The Mitford Wife.

 Преди ден Кейт публикува официален портрет с децата си в чест на Деня на майката. На следващия ден медиите и големи информационни агенции премахнаха снимката от своята база данни, заради факта, че е редактирана. А самата принцеса на Уелс призна, че е ретуширала рамката и се извини за това.