Ново 20: Столична община отпуска 7 млн. лв. за контрол на ремонти

Търси се фирма, която да осъществява строителен надзор, кандидатстването е до 2 май

Новини
14:31 - 30 Април 2019 (обновена)
1747
Ново 20: Столична община отпуска 7 млн. лв. за контрол на ремонти

Столична община пусна обществена поръчка за строителен надзор на пътни ремонти в целият град. Поръчката е на стойност близо 7 млн. лв.

А идеята е да се намери изпълнител, който да осъществява контрол върху подготовката на строителството, количествата, качеството и съответствието на изпълняваните строително монтажни работи и влаганите материали за осъществяването на текущ ремонт и поддържане на уличната мрежа и пътните съоръжения.

Кандидатстването ще бъде до 2 май по една от трите позиции на обществената поръчка.

Първата е за районите “Витоша”, “Лозенец”, “Триадица”, “Панчарево”, “Младост”, “Студентски”. Тя включва контрол на над 400 000 кв.м пътни и тротоарни настилки годишно за всяка позиция.

Втората е за е районите на “Овча Купел”, “Красно село”, “Красна поляна”, “Банкя”, “Люлин”, “Връбница”, “Възраждане”и “Илинден”.

Третата позиция е за останалите 10 района на града, които се намират в зони IV, V и VI. За да участва в тази поръчка дадена фирма е необходимо да има минимален общ оборот от 2 млн. лв. за последните три приключили финансови години и да е достигнал 1 млн. лв. оборот в сферата на поръчката.

Също така трябва да е изпълнявала дейности в тази сфера в последните 3 г.