НОВО 20: Васил Драганов се обясни в любов на Андреа Кебапчиева

Приемах жена си за даденост и я загубих, никога не съм й посягал

Шоу
18:00 - 19 Март 2023
33467
НОВО 20: Васил Драганов се обясни в любов на Андреа Кебапчиева

„Една голяма любов за съжаление приключи грозно и драматично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме. Бяхме пример за всички за това колко много могат да се обичат двама човека. Аз я наричах „Соле“, а тя мен „Аморе“. Това сподели пред bTV aктьорът Васил Драганов след раздялата със съпругата си, която в последния месец безобразно обижда в ефир и в соцаилните мрежи.

"Имахме наистина красива любов и нашата дъщеря се казва Любов. Искам да кажа на всички да пазят любовта си, тя е нежно цвете. Аз самият направих грешки – като най-често разпространената - да я приема за даденост. Бях дотолкова свикнал с Андреа, че не ѝ правех комплименти, а тя е много красива. Обичам я все още и тя го знае. Втора година се опитах да я помоля за шанс, да обясня, че съм сбъркал и да ѝ го кажа”. 

Бившата жена на актьора Васил Драганов публично го обвини във физически и психически тормоз. „В момента съм се отдал изцяло на децата, благодаря на майка им за постоянната помощ, която оказва, въпреки че физически не ѝ е напълно възможно“, каза актьорът. „Срещу мен миналата година имаше дело, което аз спечелих на първа инстанция. Бях оправдан, а Андреа реши да обжалва. Тогава правата върху децата бяха изцяло мои. След това и дадох права и се отказах от суми, които тя ми дължеше. Андреа подаде молба, за да спре делото на втора инстанция в името на това да направим брачно споразумението и да приключим по най-удобния за децата начин“, разказа още той. 

„Грешката ми е, че избухнах емоционално по отношение на приятеля на Андреа, коментирайки го като една неосъществена личност. Грешка беше, че употребих квалификации. Ако обичаш някой, обичай си го, но ако той е избрал друг път, това трябва да те радва. На това се уча. Научих се и на смирение и на прошка“, каза Васил Драганов.

„Домашно насилие не е имало. Когато тръгна първото дело, Андреа извади бележка от "Пирогов", а не медицинско. Извинявам се, че я бях приел за даденост, а след това всячески се опитвах да я върна. Писали сме неприятни неща, тя също ме е обиждала много - било е нормално между хора, които се карат, но в никакъв случай това не е ескалирало до насилие, сподели актьорът.