НОВО ДЪНО от Филип Станев: ГЕРБ, БСП и ДПС еякулираха преждевременно!

Политика
20:29 - 07 Септември 2021
11002
НОВО ДЪНО от Филип Станев: ГЕРБ, БСП и ДПС еякулираха преждевременно!

След скъсаните дънки, с които дефилираше в народното събрание преди две седмици, сценаристът на Слави Трифонов - Филип Станев изкопа ново дъно в българската парламентаристика. Този път с просташко изказване, типично за скечовете от шоуто на патрона му.

"На фона на това да се опитаме да актуализираме най-важния закон в държавата, ние започнахме да си ползваме парламента за предизборна кампания." Това заяви Филип Станев от ИТН от парламентарната трибуна.

"Ние не просто станахме тук свидетели на годеж, а на една нова политическа, любовна игра с много стари корени, обаче искам да кажа на ГЕРБ, ДПС и БСП, че в любовната игра, когато има много голям адреналин и силни емоции, обикновено се стига до преждевременно свършване, така че, много ви моля , след изборите да не станем свидетели на вашата преждевременна еякулация", избухна сценаристът.

Сравнението на Станев предизвика смях в залата, а председателката на Народното събрание Ива Митева яростно му кресна.

Стоян Мирчев от БСП беше на нивото на колегата си и напомни на Станев, че само преди няколко седмици заедно с ДПС партията на Слави е настоявала да се избере нов гуверньор на Българската народна банка. "Струва ми се, че ходите от тогава с малко разширена походка", заяви Мирчев.

"Защо водим дебат за това, че човек от БСП обяснява сексуални техники при положение, че от години те участват във тройка?", включи се по темата и Тошко Йорданов, а Ива Митева заяви, че ще им слага червена точка.