Ново начало: Елен Колева смени компрометираното си от секс афери име

Топ
15:38 - 08 Януари 2021
16204
Ново начало: Елен Колева смени компрометираното си от секс афери име

След като бе актриса, муза на Калин Терзийски и милионера с лют нрав Сашо Майонезата и поетеса, напоследък Елен Колева пак се преориентира. Тя е започнала да лекува с т.нар. космоенергетика. Красавицата дори се сдобила с диплома, след като минала на обучение при прочутата Ксения Бондар.

Извън новите практики и научни знания, Елен твърди, че е щастлива. Има нов мъж до себе си, но не споменава нищо повече за него. Изпатила си от публичността и славата по-рано в кариерата си, затова сега предпочита да брани личния си живот.

Актрисата е известна с името Елен Колева, но настоява вече да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си свидетелство. Сега тя иска да помага на хората с натрупаните нови знания, но категорично не загърбва актьорската работа. Според нейни колеги промяната на името й е напълно закономерна - за да избяга от скандалния си имидж на жена, впускаща се в безразборни сексуални връзки.

В гилдията Елен не се ползва с добра репутация, още от дебюта си във филма "Шивачки". Тогава колежките й я обвиниха, че е успяла да прелъсти режисьора. След това тя се хвана с милионера Александър Найденов, популярен като Сашо Майонезата, а междувременно му кръшка с актьора Иво Аръков. Сетне се хвана с писателя Калин Терзийски, когото успя отново да тласне към алкохола.