Новолуние в Телец – бъдете позитивни, напишете целите си!

Астрология
14:53 - 11 Май 2021
4074
Новолуние в Телец – бъдете позитивни, напишете целите си!

Днес в 22:01ч започва Новолуние в знак Телец!

Новолунието в Телец - най-упоритият, но реалистичен от всички зодиакални знаци - ще ни освободи от миналото и ще ни подготви нова съдба, отваря ни врата към нови предизвикателства, дава възможности да „изпуснем“ всичко, което ни тежи и да започнем да пишем - буквално - нова глава в личната си история.

Новолунието е много близо до Уран и Черната Луна (Лилит), които ни помагат да се освободим от миналото, да преценим целите си, да се отворим, за да трансформираме привързаностите си и да ги освободим.

Да не забравяме, че излизането от комфортната зона по пътя ни, ни дава нови възможности. Мнозина ще отворят вратата към нов, по-добър свят (новолунието винаги символизира ново начало), но ще има и такива, които ще се придържат към някои стари модели от живота си (и такива, които не са добри за тях). Всичко, което ще мислите и правите през периода на новолунието, подсъзнателно ще стане вашата житейска програма за новия лунен месец и ще бъде много трудно да промените нещо в него.

Много е важно да се мисли само за хубави неща.

Лошите и злите мисли трябва да се избягват, особено ако са насочени към друг човек. Това е време, когато е добре да пишем на хартия нашите утвърждения, цели или желания, които искаме да постигнем и да се проявят не само през новият месец, но и в дългосрочен план.

Доказано е, че писането на нашите цели е мощен инструмент на проявление, който помага да изпратим сигнал до мозъка ни, за да може той да се захване на работа, да създаде действия по темата и по този начин да бъде изпълнено всичко, което желаем, пише Woman.bg. Написването им на хартия не само ще ви позволи да „посеете” своите планове, желания и мечти, но ще ви мотивира да ги реализирате.

Благоприятно е гледането в пламъка на запалена свещ.

Съсредоточете се върху хубави мисли и усещането за мир и любов. Ако го постигнете, това означава, че сте почувствали очистването на вашия вътрешен свят от страхове и отрицателни емоции и сте се освободили от това, което е обременително и сега можете да се съсредоточите върху всичко, което е наистина важно за вас и това ще ви позволи да се движите напред. Това е моментът на откровението... Моментът на просветлението, когато разбираме кои сме, къде сме, защо сме там, където сме, как всъщност се чувстваме в него...