НС-атракции: Нона кърти с "черно и бяло", Цвета - със звездно сако

Мода
19:15 - 21 Януари 2021
5165
НС-атракции: Нона кърти с "черно и бяло", Цвета - със звездно сако

Соцатракцията Нона Йотова отново събра погледите на колегите си в парламента с екстравагантен тоалет. Актрисата се появи на днешното пленарно заседание със сако в черно и бяло, с принт на едри цветя. В собствен стил, половинката на Богомил Бонев гарнира тоалета с модно и ефектно колие от кован метал. Естествено, маската бе в тон с цялостната й визия.  

Със смелата комбинация, Йотова получи куп комплименти от приятелския кръг колежки, които обаче не дръзват да излязат от границите на деловия стил.

Актрисата неведнъж е споделяла, че не понася строгите костюми, а ако се наложи да ги облече за някой изискващ подобен етикет случай, винаги слага по някой свеж и провокативен аксесоар, за да избяга от скуката.

На днешното заседание обаче се оказа, че Йотова си има конкурент в лицето на парламентарната шефка Цвета Караянчева. Макар и с не толкова разкрепостена визия, началничката на герберите в Народното събрание се бе изтупала също с подобно ексцентрично сако - черно на жълти звезди.

Караянчева обаче не бе посмяла да добави тежки бижута, за да не кривва рязко от деловата си роля. Затова към „звездното сако” бе добавила традиционните перли и очила с тънки рамки. Въпреки това, и Караянчева впечатли колегите си с новата дрешка.  

Снимки: Агнес Методиева