Нудистки круиз обещава връщане в рая

Пътуването се рекламира като „11-дневно приключение обратно към голия рай“

Нещо за четене
15:45 - 10 Май 2024
3690
Нудистки круиз обещава връщане в рая

Бихте ли се качили някога на нудистки круиз? Не питаме гейовете, те го правят от десетилетия. Миналата година дори се наложи компанията организатор на екзотичните турове официално да предупреди „каквото се случва на кораба да си остане на кораба“ и да не споделят еротичните си изпълнения в социалните мрежи.

Според Independent, заедно с компанията за нудистки пътувания Bare Necessities, стартира пътуване, описано като "11-дневно приключение обратно към голия рай".

Круизът, който ще тръгне от Маями на 3 февруари 2025 г., ще обиколи дестинации като Бахамите, Сейнт Лусия и Пуерто Рико, преди да се завърне на 14 февруари.

Макар че това вече е "райски маршрут", на борда на круизния кораб Norwegian Pearl има и много неща, с които да се забавлявате, докато оставяте всичко на свобода. Има открита палуба, 14 ресторанта и 14 бара, голям бюфет, казино, спа център и няколко възможности за нощен живот.

Но има няколко правила, които трябва да имате предвид. Пътниците, които по план трябва да са 2300, трябва да бъдат облечени по време на посрещането и представянето на капитана, през цялото време в основните и специалните зали за хранене и докато са на пристанището.

Пасажерите също така трябва да сложат кърпа, преди да се настанят в каютата, на палубата на басейна и в зоната на бюфета, и не могат да бъдат голи пред други кораби в пристанището, и нещо изключително важно -

забранени са всякакви "ласки или неподходящи докосвания".

От ужасени до неустоимо заинтригувани - по този начин се възприема този круиз. Цените започват от 1862 евро за каюта за двама души и достигат до 29 590 евро за вила за трима души.