Нумеролог пред Lupa.bg: Вотът на 11 юли дава шанс за възход на България

Актуални новини
12:00 - 07 Май 2021
12960
Нумеролог пред Lupa.bg: Вотът на 11 юли дава шанс за възход на България

На самия 11 юли отговорността ще е голяма, защото в него за България се събират 11/2, 33/6 и 44/8 – все Господарски числа, отговарящи за идеите и идеализма, морала и етиката, за традициите и родовите корени, за осъществяването на крупни промени, които могат да изведат страната значително напред или пък да създадат сериозен хаос.

Това обясни пред Lupa.bg топ нумерологът Ели Маринова. Тя е убедена, че през целия предизборен период и в самия ден на изборите от страна на всички кандидати и партии ще бъде демонстрирано желание за пускане в ход на мащабни проекти. Те ще са с цел справяне с политическата криза, а оттук – и във всички проблемни сфери посредством формиране на мащабни организации.

„Ще доминира възрожденското начало и дано това не са само празни лозунги”, подчерта Ели Маринова.

Тя обаче предупреди, че има опасност от прояви на всякаква нетърпимост и противопоставяне.

„Ще има опити за пренасочване на общественото внимание към наболели проблеми с цел манипулация. Има опасност от злоупотреба със силата, от поемане на неоправдани рискове и прояви на арогантност, агресия. Също – демагогия и лицемерие, натрапване на чужди ценности и отказ от поемане на отговорност. Проблеми с реда и закона. Има опасност от злополуки”, обръща внимание нумерологът.  

Ели Маринова твърди, че през месец юни събитията ще се движат много бързо и политическите лидери постоянно ще оспорват взетите решения, изказвания и действия на опонентите си.

„Възможно е да има масови прояви на недоволство, като конкретните причини може да са свързани със инвалидите и зависимите от наркотици и алкохол хора”, вметна тя.

Месец юли пък ще протече под знака на политиката във всички сфери на живота.  “Възможно е дипломацията и въздържаността при изказване на крайни мнения да бъдат оставени на последно място. Въпреки това изискванията за спазване на реда и закона от всички ще бъдат строги. Колкото и да е напрегнат месецът, ще има воля за победа, за справяне с проблемите.

През юли на дневен ред отново ще излязат проблемите с поставените в крайна нужда хора, което може да доведе до допълнително напрежение по време на изборите”, коментира още нумерологът.

През август обаче според Ели Маринова е възможно да се появят изненадващи нови идеи за постигане на политическа стабилност.

„Но изискванията за експертни решения и висок професионализъм при разработката и прилагането на тези идеи ще бъдат железни. Тогава бихме могли да очакваме известна политическа стабилизация. По отношение на бизнеса ще се анализират вече съществуващите теми, няма да се търсят нови. Има опасност от прояви на недоволство, от прояви на краен религиозен фанатизъм и сектантство”, каза още нумерологът.