НУМЕРОЛОЖКА ОТСЕЧЕ: Формулата на Горица Грънчарова е "Луд умора няма"

Има дарба на психолог, но често драматизира, показват числата за кандидат-премиерката

Политика
18:00 - 12 Август 2024
5862
НУМЕРОЛОЖКА ОТСЕЧЕ: Формулата на Горица Грънчарова е "Луд умора няма"

Кандидатът за служебен премиер Горица Грънчарова-Кожарева стартира разговори за съставянето на кабинет. „Ще сформирам кабинет, който да гарантира нормалното функциониране на държавата до съставяне на редовно правителство“, обеща тя. Ще се справи ли с това – говори нумеролог №1 Ели Маринова, която изчисли важните числа в житейския път на Горица Грънчарова-Кожарева.

Припомняме, че тя е родена на 9 април 1966 г., на 58 години. Беше предложена за служебен премиер от президента на 9 август, а се очаква да застъпи поста на 20 август. Изборите по всяка вероятност ще са на 20 октомври, така че тя ще продължи да е служебен премиер още поне месец след тях, пише "Телеграф".

Отдадена в служба на обществото – това е основната характеристика, която изтъкна нумероложката за досегашния зам.-председател на Сметната палата. Специалността на Кожарева е „Счетоводство и контрол“, занимавала се е в продължение на дълги години с одити и счетоводство.

„Много чужбина“, видя в числата Ели Маринова. И действително Кожарева участва в дейността на международни професионални организации и техните работни структури.

„Има политика, има и дипломация, има добра дарба на психолог, но е склонна да е малко стегната“, коментира Ели Маринова.

22, 13 и 4, които изпъкват на преден план, са доста взискателни числа и човек не може да избяга от тях. Обикновено това е формулата на човека „Луд умора няма“.

Това нумероложката коментира така: „От една страна, като се съсредоточава, работи. От друга страна, често драматизира това, което ѝ се случва. Има добра социална ориентация, може да се разбира с хората.

Гледа много сериозно на работата си и на задачите, които си поставя. Може да прокарва идеи, но въпреки дипломатическата си дарба е твърде стегната. Може да се каже, че ще се справи с добре, но не е много сигурно как ще я приемат хората около нея, защото в тази работа няма място за идеалисти“.

Септември, октомври и ноември са месеците, в които Горица Грънчарова-Кожарева ще даде всичко от себе си, но за нея ключов месец ще е декември.

Имало е 18 години в живота на новия служебен премиер, които са били изключително напрегнати, но тя е преминала през изпитанията. „Може да говори и с царя, и с клошаря, но тук не са важни толкова личните ѝ качества.

Трета лична година има отношение към средата, в която работи и се развива човек. Ако тя работи в подкрепяща и приветлива среда, тогава нещата ще вървят много добре. Но ако средата е враждебна, ще ѝ е много трудно“, прогнозира нумероложката Ели Маринова.