НЯМА КРАЙ! Жена умря на прага на "Св. Анна"

Отровното трио веднага яхна трагедията

Общество
18:45 - 22 Ноември 2020
19573
НЯМА КРАЙ! Жена умря на прага на "Св. Анна"

Жена не може да диша и въпреки това не е била настанена за лечение в УМБАЛ „Света Анна“ в София, където е била откарана по спешност от медици в Ботевград. Това съобщава синът й, който снима случката. Видеото е публикувано около 17:00 часа днес във фейсбук от „Отровното трио“, което веднага се възползва от ситуацията, за оплюе мерките на правителството.

В клипа мъжът обяснява ситуацията, в която са попаднали с майка му:

„Показвам Ви, как ни гонят от „Света Анна“. Докарахме майка ми, която едва диша и ни гонят от болницата. Гонят ни от „Света Анна“. Хора, погледнете за какво става въпрос. Докторите от Ботевград я докараха по спешност и те ги гонят. Първо ги пращат тук и после ги гонят. Пращат ни в Ботевград. Оттук ни гонят.“
След това той влиза в „Спешното отделение“, където посочва медици, които обвинява, че не са хоспитализирали майка му. Към момента няма официална позиция и от лечебното заведение. От „Отровното трио“ са коментирали поста с думите:

„Управляваш ли кризата, Борисов? Не джипката, а кризата!“

Междувременно ботевградски медии съобщиха, че жената е починала в Трета градска болница. Тя е била майката на Асен Костов (Аки). След като в Окръжна болница не я приели, в другото лечебно заведение починала само час, след като била настанена там. Докато линейката се лутала между две болници, жената получила белодробен отток, пише „Botevgrad.news“. Починалата била съпровождана от другия си син Любомир Костов.