НЯМА ЛИ КОЙ? Дженифър Анистън е на сухо от 5 години

Звездата е преживяла много, но се чувства благословена, че процъфтява в личен и професионален план

Шоу
12:22 - 15 Юни 2023
12350
НЯМА ЛИ КОЙ? Дженифър Анистън е на сухо от 5 години

Дженифър Анистън не е имала любовна връзка от пет години насам. Но близък до актрисата източник сподели пред UsWeekly, че тя е оптимист, че ще намери любовта на 54 години, след два развода.

"В интуицията си Джен вярва, че в крайна сметка ще срещне правилния човек", настоява източникът. Актрисата от "Приятели" е с процъфтяваща кариера и колекция от приятели, която включва Кортни Кокс и Сандра Бълок, но любовният ѝ живот е труден след развода с Брад Пит и Джъстин Теру.

Източникът допълва, че ако никога повече не намери любовта, тя ще се справи, тъй като има своите приятели, които да топлят сърцето ѝ: "Тя няма да се самобичува, ако това не се случи". Той добави: "Тя е добре сама."

"Дженифър е на страхотно място. Тя е щастлива, здрава и удовлетворена от кариерата, семейството и приятелите си", заяви вътрешен човек. „Тя е преживяла много, но се чувства благословена, че процъфтява в личен и професионален план.“

Всъщност Дженифър все още изглежда толкова добре, колкото и през 30-те си години, благодарение на здравословния начин на живот и ежедневните тренировки, а и кариерата ѝ процъфтява. Звездата участва в сутрешното шоу за Apple TV+ заедно с колежката си Рийз Уидърспун.

Макар сега от доста време да е на сухо, историята на връзките ѝ е богата. Тя беше с Тейт Донован по времето на "Приятели". Дженифър е омъжена за Брад от 2000 до 2005 г. След това той се влюбва в Анджелина Джоли, с която има шест деца.

След това Джен се среща с Винс Вон, а след това с Джон Майер.

Анистън се омъжва за колегата си от "Скитница" Джъстин през 2015 г., но през 2018 г. се развеждат. Те останаха приятели и често са виждани заедно, когато тя е в Ню Йорк, където той живее.

Що се отнася до децата, тя казва, че е опитала, но не се е получило. "Пътят на правенето на бебета беше предизвикателство за мен. Беше наистина трудно. Преминах през ин витро, пиех китайски чайове, каквото се сетите" , каза Анистън пред „Allure“ през ноември 2022 г. Тя продължи: "На този етап нямам какво да крия.“