Няма спасение от Къци, ще ни весели в "Капките"

Фики, Азис, Софи Маринова, Мария Илиева ще пеят в 9-ия сезон на шоуто

Новини
17:13 - 23 Януари 2021
3796
Няма спасение от Къци, ще ни весели в "Капките"

И този сезон телевизионният ефир няма да се размине без присъствието на Къци Вапцаров. Властелинът на „колелото на късмета“ е поредният участник, чието име изниква в списъка за предстоящия 9-ти сезон на имитаторското шоу „Като две капки вода“, довериха от предаването.

След участието на най-известните имена в българския шоу бизнес, новото издание ще представи на публиката селекция от  най-впечатляващите участници през последните осем години.

 „Като две капки вода“ сезон 9 – All Stars събира на сцената имената, останали в историята с ярко присъствие, въздействащи имитации и неповторимо шоу.

Продуцентът Маги Халваджиян обяви, че от общо 65-те участвали досега са избрани осем от най-атрактивните майстори на преобразяването, които владеят сцената и публиката.

Вече е ясно, че Димитър Рачков е аут като водещ, а мястото му е заето от Герасим Георгиев - Геро заедно с Васил Василев-Зуека, които си партнираха в последното издание на „Маскираният певец“.

В сезон 9 – All Stars на „Като две капки вода“ зрителите ще видят Фики, Азис, Къци Вапцаров, Софи Маринова, Поли Генова, Михаела Маринова и Мария Илиева.