Няма връщане назад за Меган и Хари

Елизабет II лично е зачеркнала бившите херцози на Съсекс

Свят
13:39 - 14 Януари 2021
1570
Няма връщане назад за Меган и Хари

Все още не е изминала пълна година, откакто принц Хари и Меган Маркъл официално се оттеглиха от задълженията си като висши членове на британското кралско семейство, но според запознати с мнението на Елизабет II за двойката няма връщане назад.

Когато херцогът и херцогинята на Съсекс първоначално обявиха решението си, се появиха спекулации, че те искат да намерят начин да продължат с представляването на кралското семейство и да "подкрепят кралицата" от разстояние, докато преследват свои лични проекти.

Според информация на Daily Mail обаче, кралицата никога не е приемала това като възможност. "Това противоречи на преценката на кралицата. Просто няма как да изпълняваш тези две роли без конфликт. И противно на предположенията, всъщност това беше доста пряко решение от името на Нейно Величество", обяснява кралски източник.

"Кралицата знае, че не може работещ член на кралското семейство да получава милиони лири от "Спотифай", за да казва на хората да "скролнат нагоре и последват" подкаста му, или да насърчава потребителите да купуват определена марка кафе. Двете неща са просто несъвместими."

Сега, когато Меган и Хари вече разполагат с няколко договора, включително тези със "Спотифай и "Нетфликс", шансовете да се върнат на работа като кралски особи на пълен работен ден са нулеви.