О, ЛИЛИ! (СНИМКИ)

Естрадната прима дръзка и на 84 - показа бедро

Изповеди
17:20 - 14 Юли 2023
14952
О, ЛИЛИ! (СНИМКИ)

Естрадната прима Лили Иванова прояви изненадваща за мнозина дързост в стил песента на доста по-младата й колежка от поп фолк жанра Ивана, която пее "Да падат дрехи и задръжки".

На 84 години изпълнителката на "Детелини" показа, че няма от какво да се притеснява и в петък следобед публикува в профилите си в социалните мрежи доста предизвикателна фотосесия.

Лили позира в дрехи на известната дизайнерска марка Dsquared2, основана през 1994 г. от канадците близнаци Дан и Дийн Кейтън. Мадона, Наоми Кембъл, Бритни Спиърс и Риана често обличат техни маркови дрехи. Българската естрадна прима не остава по-назад от западните си колеги в шоубизнеса.

Лили Иванова се показа по черен чорапогащник и ефирни дънкови панталонки, с прозрачна черна блуза и с черно яке. Носи и задължителните за нея стилни дамски обувки на висок ток.

Многобройните фенове на примата останаха очаровани от тези на пръв поглед странни за жена на нейната възраст предизвикателни снимки. Те наричат Лили "Кралица" и одобряват постъпката й. Във фен страниците на певицата малцина са тези, които остават шокирани и смятат, че не върви на жена на нейната възраст да се показва така облечена.

Lupa.bg публикува част от коментарите под снимките на Лили Иванова, които са дело на фотографа на Костадин Кръстев-Коко.

"Лили Иванова може да си позволи всичко, върховете затова са върхове, защото са непостижими и устойчиви на ураганни бури! Уважение за огромния талант, смелостта да бъдеш Себе си , изключителното постижение във физиката и усета за мода!
P.S. Разбирам защо с десетилетия по-млади жени се дразнят на стила й, дами, вместо да завиждате, работете върху тлъстините си, стройното тяло е постижимо за всички , на всяка възраст! Въпрос на Дух и Естетика Е!"

"Жена, която успява да развълнува малки, големи, мъже, жени, публика, злобари, журналисти ... Е, вълнуваща жена си е! Възхищавам се на дисциплината и на отношението към живота!

"Перфектна във всичко. Песните, визията, прически, стил на обличане, държание. Всичко. Това явно е за фотосесия и затова изглежда така. Не я упреквайте. Тя е единствената и неповторима."  

"Боже, боже няма да я коментирам защото може да ми е майка. Но човек може да остарява по достоен начин…"

"Божествена, недосегаема, неповторима, умна и красива! Стилна във всички времена! Етика, естетика, деликатност и желана, обичана! Тя е наша Българска гордост! Здраве, здраве и пак здраве, Лили! С теб пораснах! В сърцето си те нося! Дълъг живот и пей пей и грей! Обичам те!"
 
"Дай Боже всички да сме така на 80 + години!"

"Браво, страхотна си. Все така да си останеш. Ти си велика певица, страхотен глас, просто нямам думи, ти си просто кралица!"

"Респект, Лили! Изглеждате перфектно за възрастта си. Винаги стилна и модерна. Продължавайте да сияете и да радвате хората. Здрава и много щастлива!"

"Голяма част от младите момичета само могат да завиждат!  Невероятна!"

"Класа във всичко! Респект пред таланта и неповторимата и уникалност! Предизвиква възхищение и безкрайно уважение!!!"

"Тя е решила вече да играе ва банк! Мнооооого смело, но пък е хубава като девойка! Измами годините!"

"Абсолютно невъзможно да има такива крака на тази възраст."

"Поздравления! Респект!Кифлите да се крият в миша дупка."

"Достойна сте за уважение и възхищение! Обичана от всички, великата Лили Иванова!"

"Харесвам я, винаги ще я харесвам ,но това ми идва малко в повече."

"Чудесна форма, но на мен ми идва прекалено!"