О, НЕБЕСА! Това Памела Андерсън ли е, или Мая Манолова?

Веднага щом свалих маската, целият свят се откри пред мен, хвали се бившият секссимвол

Шоу
11:59 - 09 Август 2024
3980
О, НЕБЕСА! Това Памела Андерсън ли е, или Мая Манолова?

През последните години секссимволът Памела Андерсън настоява да се движи без грим, в което принципно няма нищо лошо, обаче последните й фотоси изкараха акъла на милионите й фенове. 57-годишният модел, актриса и активистка мяза на Мая Манолова от "отровния" й период.

Спасителката се гордее с неугледната си визия и твърди, че оттеглянето от Холивуд и от имиджа ѝ на секссимвол е било съзнателно решение. Тя си намали й гърдите, които десетилетия наред бяха неийна запазена марка.

Размишлявайки върху естествения си вид по време на Седмицата на модата в Париж, тя сподели пред списание Better Homes and Gardens: "Това беше началото на моето отказване от образа, който винаги съм имала за себе си. Какъв е този карикатурен герой, който бях създала? Добре, това беше забавно. Но аз вече не съм този човек, си казах тогава".

Нашата Мая е по-стара от Памела с 3 години, ама повече хваща окото

Звездата от "Спасители на плажа" пожела да "оспори идеята за красота и маските, които си слагаме".

Тя настоява, че "не е мислела, че някой ще забележи" промяната, но светът ѝ се е "отворил". "Веднага щом свалих маската, целият свят се откри пред мен. Бях на Седмицата на модата в Париж и си казах: "Няма да седя на стола за грим в продължение на три часа. Отивам в Лувъра. И тогава си помислих: "С кого се състезавам? Оценявах се като момиче, което живее на остров Ванкувър, което се е напъхало в тези бляскави дрехи. После изведнъж се почувствах като онова малко дете с лунички на лицето и с голяма, красива шапка на "Вивиан Уестууд".