ОБНОВЕНА: Тотнъм победи Локо Пловдив с 2:1 (НА ЖИВО)

Актуални новини
20:33 - 17 Септември 2020 (обновена)
5759
ОБНОВЕНА: Тотнъм победи Локо Пловдив с 2:1 (НА ЖИВО)

Локомотив поведе на Тотнъм насред Пловдив! Голът за „смърфовете” отбеляза Георги Минчев в 71-та минута. В 80-а минута обаче Хари Кейн изравни от дупза, а пет минути по-късно Ндомбеле вкара и второто попадение за англичаните. Това бе и крайният резултат от срещата.

За съжаление на многобройната публика на "смърфовете" мачът се играе без публика, но пък "черно-белите" запалянковци от Пловдив са се събрали да гледат мача на голям екран в непосредствена близост до стадиона, а песните и възгласите им се чуват ясно от футболистите. С началото на второто полувреме феновете създадоха настроение и със заря над стадиона.

Още във 2-ата мин "Тотнъм" създаде отлична възможност за гол - Хюн-Мин Сон залъга Петрович и шутира, но вратарят Мартин Луков отрази с крак. В 10-ата мин Бергвайн разтресе напречната греда над Луков с мощен шут от движение.

Бившият отбор на Димитър Бербатов контролираше мача, а "Локо" се бе прибрал и се опитваше с дисциплина и компактни действия да ограничава шансовете на значително по-класния съперник.

В 41-ата мин "Локомотив" за първи път имаше възможност да организира опасна атака с числено преимущество пред вратата на Уго Лорис, но футболистите на Бруно Акрапович се забавиха, така и не намериха начин да стрелят и пропиляха отличен шанс.

В ответната контра Хари Кейн получи в наказателното поле и опита да вкара с пета, но отклоняването на топката бе слабо и Луков успя да реагира и да я улови.

В продължението на първата част "Локо" създаде най-чистото си положение до момента. Анте Аралица бе изведен зад гърба на английската защита и шутира, но прати топката над вратата.

В 59-ата мин Хари Кейн видя пролука между защитници на "Локо" след спряна на гърди топка в наказателното поле на българите. Последва плътен шут, но право в обсега на Луков, който спаси.

В 71-ата мин "Локо" ужили "шпорите". Влезлият 3 мин по-рано Георги Минчев се разписа след центриране от корнер и разбъркване пред вратата на гостите.

Веднага след гола за 1:0 "черно-белите" имаха възможност да удвоят. Карагарен отправи отличен изстрел, но Уго Лорис се намеси отлично и отрази.

"ЛОКОМОТИВ" (ПЛОВДИВ)  - "ТОТНЪМ" 1:2

Голмайстор: Георги Минчев (71)

"Локомотив" (Пловдив): Мартин Луков, Милош Петрович, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Бирсент Карагарен, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (68 - Георги Минчев), Момчил Цветанов, Лукас Салинас, Анте Аралица (68 - Кристиан Илич), Димитър Илиев

"Тотнъм": Уго Лорис, Мат Дохърти, Ерик Дайър, Дейвинсон Санчес, Бен Дейвис, Пиер Емил Хойберг, Муса Сисоко (61 - Тангай Ндомбеле), Хюн-Мин Сон, Джовани Ло Селсо, Стивън Бергвайн (70 - Ерик Ламела), Хари Кейн

Съдия: Харм Осмерс (Германия)

Жълти картони: Карагарен, Алмейда (Л)

Мачът на живо тук